Juvana 3 : Perhitungan Terakhir 2016 (Full Movie HD)

Loading...

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL

Description

Subscribe. Like. Share

Follow me -
Instagram : @megatron97_
Twitter : @megatammar_

Sinopsis Juvana 3 Perhitungan Terakhir

Filem rantaian yang diadaptasi daripada drama siri popular Juvana akan tampil dengan sekuel terakhir berjudul Juvana 3: Perhitungan Terakhir. Filem yang mengisahkan masalah gejala sosial itu bakal menyaksikan gandingan hebat Johan As’ari, Zahiril Adzim, Adam Shahz, dan Hasnul Rahmat. Filem diarahkan oleh Faisal Ishak terbitkan bersama oleh Filmscape Sdn Bhd, Juita Viden Sdn Bhd dan Star Media Group Berhad. Saksikan kesinambungan filem Juvana 3: Perhitungan Terakhir di pawagam seluruh negara pada 29 September 2016.

Merupakan kesinambungan dari sekuel terdahulu, Botak, Daim dan Ayam menyedari perjanjian mereka bertiga dengan Raja demi membebaskan Sara, ayah Botak dan adik-beradik Apek telah memakan diri. Sebenarnya, Raja merupakan dalang di sebalik penculikan yang dilakukan kerana mahu membalas dendam terhadap mereka yang menjadi punca disumbat ke penjara serta merampas organisasi jenayah daripada Tok Jebat dan Tok Ki. Selain itu, Daim yang tidak dapat menerima kenyataan setelah kekasihnya, Sara yang mati akibat ditikam Tok Ki mengalami gangguan emosi. Kemudian dia menjauhkan diri dari rakan-rakannya serta menganggap mereka sebagai musuh. Termakan dengan pujukan Raja, Daim telah memilih untuk bekerja dengannya. Manakala Botak dan Ayam pula terpaksa bersetuju untuk bekerja dengan Raja sebagai galang ganti kepada kebebasan dan keselamatan ayah Botak dan adik-beradik Apek. Terperangkap dalam permainan Raja, persahabatan mereka turut sekali lagi teruji apabila Raja dengan bijak memanipulasi dan melaga-lagakan mereka hingga mereka masing-masing mencurigai antara satu sama lain. Dalam situasi yang semakin menghimpit, harapan mereka hanya terletak pada rakan-rakan mereka yang lain. Namun, adakah mereka dapat dijejaki dan sempatkah mereka diselamatkan sebelum terlewat?

Pelakon : Zahiril Adzim, Johan As'ari, Adam Shahz, Hasnul Rahmat, Pekin Ibrahim, Zaidi Omar, Shera Aiyob, Nad Zainal, Riki Rikando, Khairul Muhamad, Muhammad Syafiq Ikmal, Helmi Hakim, Rosli Sako

Lihat juga:

Jenaka Kampung Kalut Episod 1 - https://youtu.be/qJp8F-s0pxU
Jenaka Kampung Kalut Episod 2 - https://youtu.be/GsbIfuUliE8
Jenaka Kampung Kalut Episod 3 - https://youtu.be/VQAyAgq-2pc

Hairul dan Hanis Junior Episod 1 - https://youtu.be/8kWiBsnTzuY
Hairul dan Hanis Junior Episod 2 - https://youtu.be/7MwMJaBMPqE
Hairul dan Hanis Junior Episod 3 - https://youtu.be/ItKKKpQvFRc
Hairul dan Hanis Junior Episod 4 - https://youtu.be/iuPXsd2rZNY

Filem:

Mat Moto Otai 2016 (Full Movie HD) - https://youtu.be/ddp5yEkbTPI
Usin UFO Bikin Kecoh 2016 (Full Movie HD) - https://youtu.be/i11BSf5YcVU
Rock Bro! 2016 (Full Movie HD) - https://youtu.be/_AHrf6PNlzI
Kecoh Primadona Kena Hantu 2016 (Full Movie HD) - https://youtu.be/B5DUwQGE8UU
Juvana 3 : Perhitungan Terakhir 2016 (Full Movie HD) - https://youtu.be/JfiWlZkGTbk

SUBSCRIBE FOR MORE!!

RSS
web counter
web counter